Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Spaghetti bezglutenowe z szynką dojrzewającą, pieczonymi pomidorkami i pieczarkami z natką pietruszki

Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Szynka szwarcwaldzka, Miód pszczeli, Tymianek, Rozmaryn, Pieczarka, Natka pietruszki, Makaron spaghetti bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Cebula biała, Sól, Olej rzepakowy, Czosnek, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Pomidorki cherry

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 136 kJ/510 kcal
Tłuszcz: 31,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,5 g
Węglowodany: 49,1 g
w tym cukry: 6,9 g
Błonnik: 8,2 g
Białko: 29,9 g
Sól: 4,7 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: