Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
-
Less Gluten
-
Less Carb
Spaghetti bezglutenowe z szynką dojrzewającą, pieczonymi pomidorkami i pieczarkami z natką pietruszki
Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Szynka szwarcwaldzka, Miód pszczeli, Tymianek, Rozmaryn, Pieczarka, Natka pietruszki, Makaron spaghetti bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Cebula biała, Sól, Olej rzepakowy, Czosnek, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Pomidorki cherry
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 136 kJ/510 kcal |
Tłuszcz: 31,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,5 g |
Węglowodany: 49,1 g w tym cukry: 6,9 g |
Błonnik: 8,2 g |
Białko: 29,9 g |
Sól: 4,7 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.