Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.03
-
Dairy Free
Spaghetti pełnoziarniste z greckimi kulkami z soczewicy w sosie pomidorowym
Cynamon, Cebula biała, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Natka pietruszki, Soczewica zielona, Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista, woda), Sól, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Czosnek
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 447 kJ/824 kcal |
Tłuszcz: 9,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 140,8 g w tym cukry: 9,5 g |
Błonnik: 19,5 g |
Białko: 44,7 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.