Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Dairy Free
Spaghetti pełnoziarniste z klopsikami ze słodkiego ziemniaka i ciecierzycy w sosie pomidorowym
Bazylia, Ciecierzyca, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista, woda), Papryka czerwona, Natka pietruszki, JAJA kurze, Cebula biała, Kmin rzymski, Czosnek, Batat, Sól, Płatki OWSIANE, Pieprz czarny, Papryka wędzona, Olej rzepakowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 476 kJ/831 kcal |
Tłuszcz: 19,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 143,0 g w tym cukry: 22,3 g |
Błonnik: 21,7 g |
Białko: 34,5 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.