Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.02
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Spaghetti z marchewki, sos z orzechów nerkowca ze szpinakiem i boczniakami
Marchew, Kiełki słonecznika, Gałka muszkatołowa, Oliwa z oliwek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Szpinak baby, Boczniaki, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, ORZECHY NERKOWCA, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 789 kJ/189 kcal |
Tłuszcz: 12,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 20,8 g w tym cukry: 8,2 g |
Błonnik: 6,2 g |
Białko: 6,7 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.