Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.53
-
Less Gluten
Spaghetti z marchewki z pesto pistacjowym
Marchew, Bazylia, ORZECHY PISTACJOWE, Oliwa z oliwek, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 258 kJ/301 kcal |
Tłuszcz: 24,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 17,0 g w tym cukry: 0,6 g |
Błonnik: 8,5 g |
Białko: 9,4 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.