Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18
Spanakopita, jogurt grecki
Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Szpinak baby, SEZAM biały, Ciasto filo (zawiera GLUTEN i SOJĘ), Gałka muszkatołowa, Olej rzepakowy, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Oregano, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Czosnek, Sól, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 2 321 kJ/555 kcal |
Tłuszcz: 9,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 98,2 g w tym cukry: 8,8 g |
Błonnik: 1,9 g |
Białko: 18,2 g |
Sól: 3,6 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.