Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
Spicy miso ramen z makaronem chow mein, pikantnym mięsem mielonym i jajkiem
Kiełki fasoli mung, Pasta z tamaryndowca, Grzyby shittake, Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), Cebula biała, JAJA kurze, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Kurczak (pierś), Sól, Olej rzepakowy, Makaron chow mein (Mąka PSZENNA 90%, woda, sól), Imbir różowy marynowany
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 681 kJ/402 kcal |
Tłuszcz: 9,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 36,4 g w tym cukry: 2,9 g |
Błonnik: 5,9 g |
Białko: 42,3 g |
Sól: 4,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- ryby i produkty pochodne
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.