Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
-
Less Gluten
-
Less Carb
Śródziemnomorskie muffiny jajeczne z oliwkami i fetą, tzatziki, pieczone pomidorki cherry z groszkiem
Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Pomidorki cherry, JAJA kurze, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), MLEKO spożywcze 2% tł., Cebula czerwona, Olej rzepakowy, Rukola, Tymianek, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Miód pszczeli, Groszek zielony, Ogórek zielony, Koperek, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 244 kJ/297 kcal |
Tłuszcz: 19,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g |
Węglowodany: 15,7 g w tym cukry: 7,7 g |
Błonnik: 3,7 g |
Białko: 17,1 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.