Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
-
Dairy Free
-
Vegan
Stir fry z makaronem soba, fasolką edemame, kapustą pekińską i marchewką w sosie teriyaki
ORZESZKI ZIEMNE, Fasola edamame, Makaron gryczany soba (mąka PSZENNA, mąka gryczana, woda, sól), Olej rzepakowy, Sól, Groszek cukrowy, Kapusta pekińska, Marchew, Pieprz czarny, Sok z limonki, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 825 kJ/197 kcal |
Tłuszcz: 4,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 26,2 g w tym cukry: 6,2 g |
Błonnik: 7,2 g |
Białko: 10,6 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.