Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Stir-fry z wołowiną i makaronem ryżowym, sos sojowy
Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), SEZAM biały, Papryka czerwona, Miód pszczeli, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Sok z limonki, Cebula dymka, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Imbir różowy marynowany, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Szczypiorek, Cukier, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Wołowina
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 528 kJ/365 kcal |
Tłuszcz: 10,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 32,7 g w tym cukry: 8,4 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 39,7 g |
Sól: 3,1 g |
Alergeny
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.