Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
-
Dairy Free
Stir fry z wołowiną, papryką, fistaszkami i świeżą miętą, makaron ryżowy, surówka z czerwonej kapusty z czarnym sezamem
SEZAM czarny, SELER naciowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Kapusta czerwona, Imbir, Czosnek, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z limonki, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Marchew, Imbir różowy marynowany, Cebula czerwona, ORZESZKI ZIEMNE, Mięta, Sól, Olej rzepakowy, Wołowina
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 928 kJ/461 kcal |
Tłuszcz: 14,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 43,1 g w tym cukry: 7,9 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 41,2 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- seler
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.