Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
XXX_Stir fry z wołowiną, szparagami, kolorową papryką i szczypiorkiem, makaron sojowy, pikantna surówka z ogórka z sezamem
Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Pieprz czarny, Szczypiorek, Imbir różowy marynowany, Cebula czerwona, Szparagi, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sos ostrygowy (zawiera MIĘCZAKI), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pędy bambusa (Pędy bambusowe, woda), Olej rzepakowy, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Szczypiorek, Ogórek zielony, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), SEZAM biały, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Ocet ryżowy (woda, ryż), Cukier, Sól, Wołowina
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 913 kJ/457 kcal |
Tłuszcz: 16,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 26,4 g w tym cukry: 3,6 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 51,2 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- mięczaki
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.