Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Strogonow z fasolą, kasza gryczana, buraczki
Burak, Cukier, Jabłko, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny, Sól, Cebula biała, Kasza gryczana palona, Koncentrat pomidorowy 30%, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieczarka, Por, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Tymianek, Fasola biała
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 662 kJ/636 kcal |
Tłuszcz: 16,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 94,3 g w tym cukry: 20,6 g |
Błonnik: 19,0 g |
Białko: 28,3 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.