Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.01
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Strogonow z pieczarkami, kasza gryczana, surówka z ogórków kiszonych
Kasza gryczana palona, Pieprz czarny, Ogórek kiszony, Miód pszczeli, Cebula czerwona, Natka pietruszki, Ziele angielskie, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieczarka, Sól, Papryka słodka, Papryka ostra, Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Wołowina
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 618 kJ/626 kcal |
Tłuszcz: 16,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 60,0 g w tym cukry: 10,0 g |
Błonnik: 7,8 g |
Białko: 59,6 g |
Sól: 3,0 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.