Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
-
Less Gluten
-
Less Carb
XXX_Strogonow z pieczarkami, mix kasz, buraczki pieczone
Kiełki rzodkiewki, Koncentrat pomidorowy 30%, Natka pietruszki, Ziele angielskie, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieczarka, Papryka słodka, Papryka ostra, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Liść laurowy, Kasza jaglana, Burak, Kasza gryczana palona, Kasza gryczana niepalona, Cebula biała, Sól, Sok z cytryny, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Jabłko, Cukier, Wołowina
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 3 057 kJ/731 kcal |
Tłuszcz: 18,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 64,8 g w tym cukry: 21,8 g |
Błonnik: 10,3 g |
Białko: 78,1 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.