Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35 Star

XXX_Strogonow z pieczarkami, puree ziemniaczano-porowe, surówka z ogórków kiszonych

Wołowina, Ogórek kiszony, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ziemniaki, Pieczarka, Cebula czerwona, Por, Cebula biała, Koncentrat pomidorowy 30%, MLEKO spożywcze 2% tł., Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Koperek, Natka pietruszki, Papryka słodka, Pieprz czarny, Papryka ostra, Sól, Ziele angielskie, Liść laurowy, Cukier

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 206 kJ/288 kcal
Tłuszcz: 8,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 25,3 g
w tym cukry: 8,9 g
Błonnik: 4,9 g
Białko: 28,4 g
Sól: 2,1 g

Alergeny

  • gorczyca
  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: