Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35
-
Less Gluten
XXX_Strogonow z pieczarkami, puree ziemniaczano-porowe, surówka z ogórków kiszonych
Koperek, Pieczarka, Ogórek kiszony, Miód pszczeli, Cebula czerwona, Natka pietruszki, Ziele angielskie, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka słodka, MLEKO spożywcze 2% tł., Papryka ostra, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Ziemniaki, Por, Olej rzepakowy, Wołowina
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 206 kJ/288 kcal |
Tłuszcz: 8,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 25,3 g w tym cukry: 8,8 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 28,4 g |
Sól: 2,1 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.