Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sushi bowl z ryżem, wakame, wędzonym łososiem i marynowanym imbirem, sos sojowy
Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Imbir różowy marynowany, SEZAM biały, SEZAM czarny, Algi wakame, Marchew, Ogórek zielony, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Ryż basmati, Sól, Cukier, Ocet ryżowy (woda, ryż), Rzodkiewka
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 896 kJ/214 kcal |
Tłuszcz: 7,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 25,7 g w tym cukry: 1,7 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 11,4 g |
Sól: 4,4 g |
Alergeny
- gluten
- ryby i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.