Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08
-
Less Gluten
Sushi roll z sosem sojowym
Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), SEZAM biały, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Wasabi (chrzan, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitol, olej z otrębów ryżowych, sól, dekstryna, wasabi, skrobia ziemniaczana, woda, aromat, kurkuma, zagęszczacz: guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwasek cytrynowy , barwnik: błękit brylantowy), Awokado Hass, Czosnek, Pieprz czarny, Sok z limonki świeżo wyciskany, Sól, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Glony nori, Ryż basmati, Cukier, Ocet ryżowy (woda, ryż)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 692 kJ/165 kcal |
Tłuszcz: 7,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 17,7 g w tym cukry: 0,6 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 7,0 g |
Sól: 2,7 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- ryby i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.