Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
-
Less Gluten
Świeże liście szpinaku z papryką i serem manouri, dressing miodowo-musztardowy
Papryka czerwona, Ser manouri (serwatka z MLEKA pasteryzowanego owczego i koziego, ŚMIETANA, sól, podpuszczka), Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 448 kJ/107 kcal |
Tłuszcz: 10,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 2,5 g w tym cukry: 1,5 g |
Błonnik: 0,7 g |
Białko: 1,8 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.