Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Sycylijska caponata z bakłażanem, pomidorami i oliwkami, makaron bucatini

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Bakłażan, Makaron bucatini, Cebula biała, Olej rzepakowy, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazowy), SELER naciowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, orzechy pinii, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Natka pietruszki, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Czosnek, Sól, Papryka ostra, Papryka słodka, Papryka wędzona, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 981 kJ/473 kcal
Tłuszcz: 18,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 61,6 g
w tym cukry: 17,5 g
Błonnik: 9,3 g
Białko: 12,8 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: