Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
-
Dairy Free
-
Vegan
Sycylijska caponata z bakłażanem, pomidorami i oliwkami, makaron bucatini
Olej rzepakowy, orzechy pinii, Czosnek, SELER naciowy, Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka wędzona, Papryka słodka, Papryka ostra, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Sól, Oliwa z oliwek, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Bakłażan, Natka pietruszki, Makaron bucatini, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 972 kJ/471 kcal |
Tłuszcz: 18,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 61,3 g w tym cukry: 12,4 g |
Błonnik: 9,3 g |
Białko: 12,7 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.