Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
Sycylijska pasta alla norma z ricottą i bakłażanem, pieczone pomidorki z zielonym groszkiem
orzechy pinii, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Groszek zielony, Pieprz czarny, Sól, Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Olej rzepakowy, Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Tymianek, Pomidorki cherry, Bazylia, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Bakłażan, Czosnek, Ser ricotta (Serwatka z MLEKA, sól, regulator kwasowości – kwas cytrynowy)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 087 kJ/738 kcal |
Tłuszcz: 24,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,1 g |
Węglowodany: 92,0 g w tym cukry: 27,2 g |
Błonnik: 18,0 g |
Białko: 33,6 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.