Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Dairy Free
-
Vegan
Szakszuka z cieciorką, tofu i pastą harissa, bułeczka otrębowa, świeże warzywa
Bułka z płatkami owsianymi (Mąka ŻYTNIA 720, mąka ŻYTNIA 2000, woda, płatki OWSIANE, drożdże, cukier, sól), Pasta Harissa (papryka ostra, czosnek, kolendra, sól, kminek), Pieprz czarny, Kurkuma, Szpinak baby, Liść laurowy, Ciecierzyca, Ziele angielskie, Sól, Sok z cytryny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka żółta, Papryka żółta, Papryka wędzona, Papryka słodka, Papryka ostra, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Marchew, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 128 kJ/269 kcal |
Tłuszcz: 11,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 25,6 g w tym cukry: 5,1 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 17,2 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.