Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
-
Less Gluten
-
Less Carb
Szakszuka z jajkiem sadzonym, chleb bezglutenowy z ziarnami
Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), Papryka żółta, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Pieprz czarny, Ziele angielskie, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka wędzona, Cebula biała, Papryka słodka, Papryka ostra, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Marchew, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 890 kJ/452 kcal |
Tłuszcz: 23,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,4 g |
Węglowodany: 42,9 g w tym cukry: 8,9 g |
Błonnik: 7,8 g |
Białko: 18,7 g |
Sól: 3,1 g |
Alergeny
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.