Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59
-
Less Gluten
Szarpana wieprzowina w keto sosie BBQ z serem cheddar, frytki z selera, surówka colesław
Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Koncentrat pomidorowy 30%, Wieprzowina (mięso weprzowe, olej rzepakowy, sól, pieprz), Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Papryka ostra, Marchew, Kapusta biała, Erytrytol, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Sól, SELER korzeniowy, Papryka słodka, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 282 kJ/306 kcal |
Tłuszcz: 26,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 5,7 g w tym cukry: 5,5 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 11,3 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.