Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
-
Less Gluten
-
Less Carb
Szarpana wieprzowina w sosie hoisin, ryż brązowy z groszkiem
Oliwa z oliwek, Groszek zielony, Pieprz czarny, Sól, Ryż brązowy, Wieprzowina (mięso weprzowe, olej rzepakowy, sól, pieprz), Imbir różowy marynowany, Miód pszczeli, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sok z limonki, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Czosnek, Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 802 kJ/192 kcal |
Tłuszcz: 7,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g |
Węglowodany: 17,5 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 11,9 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.