Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Less Gluten
-
Less Carb
Szarpana wieprzowina w sosie jerk z kukurydzą i serem cheddar, ryż jaśminowy z groszkiem i suszonymi pomidorami
Groszek zielony, Pieprz czarny, Sól, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Ryż jaśminowy, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Wieprzowina (mięso weprzowe, olej rzepakowy, sól, pieprz), Miód pszczeli, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sos worcestershire (zawiera SELER), Woda mineralna niegazowana, Czosnek, Olej rzepakowy, Kukurydza
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 341 kJ/320 kcal |
Tłuszcz: 13,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 36,3 g w tym cukry: 13,1 g |
Błonnik: 1,3 g |
Białko: 17,3 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.