Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
Szparagi i rzodkiewki aglio olio, pangrattato
Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), MASŁO 82% tł., Olej rzepakowy, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Cytryna, Cukier, Rzodkiewka, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sok z cytryny, Sól, Czosnek, Natka pietruszki, Szparagi
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 449 kJ/107 kcal |
Tłuszcz: 6,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 10,9 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 3,3 g |
Białko: 2,5 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.