Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.05
Szparagi zapiekane w cieście filo z parmezanem
Tymianek, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Ciasto filo (zawiera GLUTEN i SOJĘ), MASŁO 82% tł., Szparagi
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 640 kJ/153 kcal |
Tłuszcz: 2,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 26,4 g w tym cukry: 2,4 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 5,7 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.