Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56 Star

Szpinakowe gofry z serem gouda i konfiturą z czerwonej cebuli, słupki warzyw

Szpinak, Marchew, Kalarepa, Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Mąka PSZENNA, Cebula czerwona, MLEKO spożywcze 2% tł., JAJA kurze, Olej rzepakowy, Woda, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Miód pszczeli, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Proszek do pieczenia, Mąka ziemniaczana, Sól, Pieprz czarny, Majeranek, .

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 974 kJ/472 kcal
Tłuszcz: 21,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,2 g
Węglowodany: 50,0 g
w tym cukry: 10,2 g
Błonnik: 6,8 g
Białko: 22,9 g
Sól: 2,1 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: