Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
Szpinakowe gofry z serem gouda i konfiturą z czerwonej cebuli, słupki warzyw
Kalarepa, Marchew, JAJA kurze, Proszek do pieczenia, Pieprz czarny, MLEKO spożywcze 2% tł., Mąka PSZENNA, Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Cebula czerwona, Sól, Oliwa z oliwek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Miód pszczeli, Mąka ziemniaczana, Majeranek, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Szpinak
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 978 kJ/473 kcal |
Tłuszcz: 21,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,8 g |
Węglowodany: 50,0 g w tym cukry: 10,2 g |
Błonnik: 6,8 g |
Białko: 22,9 g |
Sól: 2,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.