Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56 Star

Szpinakowe gofry z serem gouda i konfiturą z czerwonej cebuli, słupki warzyw

Kalarepa, Marchew, JAJA kurze, Proszek do pieczenia, Pieprz czarny, MLEKO spożywcze 2% tł., Mąka PSZENNA, Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Cebula czerwona, Sól, Oliwa z oliwek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Miód pszczeli, Mąka ziemniaczana, Majeranek, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Szpinak

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 978 kJ/473 kcal
Tłuszcz: 21,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,8 g
Węglowodany: 50,0 g
w tym cukry: 10,2 g
Błonnik: 6,8 g
Białko: 22,9 g
Sól: 2,1 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: