Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
Szpinakowe muffiny z greckim serem podane z sosem tzatziki i warzywami
Papryka czerwona, Ogórek zielony, JAJA kurze, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Proszek do pieczenia, Oregano, MLEKO spożywcze 2% tł., Mąka PSZENNA, Koperek, Papryka żółta, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Koperek, JOGURT naturalny 2% tł., Szpinak
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 213 kJ/529 kcal |
Tłuszcz: 31,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g |
Węglowodany: 48,0 g w tym cukry: 7,5 g |
Błonnik: 3,7 g |
Białko: 17,3 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.