Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
Szpinakowe naleśniki z serkiem z suszonymi pomidorami, wędzonym łososiem i rukolą, pesto, słupki warzyw
Kalarepa, Rukola, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Szpinak baby, JAJA kurze, MLEKO spożywcze 2% tł., Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Bazylia, Marchew, Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, orzechy pinii, Oliwa z oliwek, Czosnek, MIGDAŁY w płatkach, SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 633 kJ/390 kcal |
Tłuszcz: 22,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g |
Węglowodany: 31,3 g w tym cukry: 6,9 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 21,8 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.