Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
Szpinakowe pancakes, mus wiśniowy z czekoladą i serkiem
Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Mąka PSZENNA, JAJA kurze, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., Proszek do pieczenia, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Mięta, Olej rzepakowy, SER twarogowy chudy, Wiśnie, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Miód pszczeli, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 535 kJ/606 kcal |
Tłuszcz: 17,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g |
Węglowodany: 86,4 g w tym cukry: 28,2 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 25,3 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.