Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Szpinakowo-pomidorowe placuszki z halloumi i quinoa, duszona botwinka z młodą marchewką i koperkiem
JOGURT naturalny 2% tł., Marchew, Szczypiorek, Ser halloumi (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka, suszone liście mięty), Komosa ryżowa mix, Czosnek, Sól, Sok z cytryny, Pomidory (Pomidory kostka, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Mąka PSZENNA, Marchew, JAJA kurze, cukinia, Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), Koperek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Botwinka, MASŁO 82% tł., Szpinak
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 520 kJ/841 kcal |
Tłuszcz: 39,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19,6 g |
Węglowodany: 84,3 g w tym cukry: 10,2 g |
Błonnik: 16,3 g |
Białko: 42,0 g |
Sól: 3,9 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.