Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
Szpinakowo-pomidorowe placuszki z halloumi i quinoa, duszone pieczarki z natką, sos jogurtowo-bazyliowy
Natka pietruszki, Cebula biała, Szczypiorek, Ser halloumi (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka, suszone liście mięty), Koperek, Komosa ryżowa mix, Sok z cytryny, Pomidory (Pomidory kostka, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), Marchew, Mąka PSZENNA, JAJA kurze, cukinia, Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), Olej rzepakowy, Bazylia, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, JOGURT naturalny 2% tł., Czosnek, Tymianek, Sól, Rozmaryn, Pieprz czarny, Pieczarka, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 565 kJ/613 kcal |
Tłuszcz: 28,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,7 g |
Węglowodany: 58,4 g w tym cukry: 7,5 g |
Błonnik: 10,8 g |
Białko: 34,3 g |
Sól: 2,9 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.