Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.1
-
Dairy Free
Szwedzkie klopsiki w sosie żurawinowym, marchewka z groszkiem, pieczone ziemniaczki
Sól, Olej rzepakowy, Ziemniaki, Tymianek, Papryka słodka, Kurkuma, JAJA kurze, Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Wołowina, Wieprzowina, Sos worcestershire (zawiera SELER), Mąka PSZENNA, Groszek zielony, Gałka muszkatołowa, Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), Żurawina leśna, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Mąka ziemniaczana, Dżem żurawinowy, Cukier, Marchew baby, Pieprz czarny, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 247 kJ/537 kcal |
Tłuszcz: 15,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 79,6 g w tym cukry: 12,2 g |
Błonnik: 17,5 g |
Białko: 29,0 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.