Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
Szynka, jajko na twardo, sos chrzanowy, pieczywo razowe, ogórek i rzodkiewka
Rzodkiewka, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), JAJA kurze, Ogórek zielony, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), JOGURT naturalny 2% tł., Szynka wieprzowa (mięso wieprzowe, sól peklująca, cukier)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 147 kJ/274 kcal |
Tłuszcz: 11,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 30,6 g w tym cukry: 2,9 g |
Błonnik: 3,7 g |
Białko: 15,3 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.