Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34 Star
  • Dairy Free

Szynka wieprzowa duszona w śródziemnomorskim sosie pomidorowym, makaron orzo, sałata rzymska z pomidorkami

Wieprzowina, Pomidorki daktylowe, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Makaron orzo (mąka PSZENNA, woda), Sałata rzymska, Cebula biała, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Koncentrat pomidorowy 30%, Woda, Olej rzepakowy, Bazylia, Sól, Wywar warzywny (zawiera SELER), Czosnek, Ziele angielskie, Liść laurowy, Pieprz czarny, Cukier, Estragon, Oregano, Rozmaryn

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 262 kJ/302 kcal
Tłuszcz: 11,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g
Węglowodany: 29,4 g
w tym cukry: 5,1 g
Błonnik: 4,2 g
Białko: 24,5 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • gluten
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: