Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
Tagliatelle pełnoziarniste z sosem z sera pleśniowego z zielonym groszkiem, świeże liście szpinaku z suszonymi pomidorami, sos winegret
Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Olej rzepakowy, Sól, Natka pietruszki, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Pieprz czarny, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Groszek zielony, Pieprz czarny, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 999 kJ/956 kcal |
Tłuszcz: 61,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19,0 g |
Węglowodany: 89,0 g w tym cukry: 11,8 g |
Błonnik: 20,9 g |
Białko: 28,9 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.