Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Tajska zupa z pulpecikami drobiowymi i makaronem ryżowym
Makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda), Kolendra (nasiona), Trawa cytrynowa, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sos ostrygowy (zawiera MIĘCZAKI), Sok z limonki, Napój ryżowo-kokosowy (Woda, ryż (7%), mleko kokosowe (5,9%) olej słonecznikowy, węglan wapnia, włókna owoców cytrusowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty naturalne, witaminy (D, B12)), liście kafiru, Kolendra, Cukier, Olej rzepakowy, Chili, Szczypiorek, JAJA kurze, Czosnek, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Kurczak udko, Kurczak (pierś), Sól, Imbir
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 659 kJ/158 kcal |
Tłuszcz: 5,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 10,1 g w tym cukry: 2,7 g |
Błonnik: 0,3 g |
Białko: 16,5 g |
Sól: 2,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mięczaki
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.