Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.39
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Tarta cytrynowa ze szparagami i zielonym groszkiem
Groszek zielony, Cytryna, Olej kokosowy, Sól himalajska, Siemię lniane, Proszek do pieczenia, Mąka owsiana bezglutenowa, Mąka gryczana, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), JAJA kurze, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Czosnek, Tymianek, Sok z cytryny, Pieprz cayenne, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Gałka muszkatołowa, Sól, Szparagi
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 861 kJ/206 kcal |
Tłuszcz: 11,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g |
Węglowodany: 14,9 g w tym cukry: 0,8 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 9,9 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.