Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.39 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Tarta cytrynowa ze szparagami i zielonym groszkiem

Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), Szparagi, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), JAJA kurze, Groszek zielony, Mąka OWSIANA bezglutenowa, Woda, Sok z cytryny, olej kokosowy, Siemię lniane, Mąka gryczana, Cytryna, Czosnek, Olej rzepakowy, Gałka muszkatołowa, Pieprz cayenne, Tymianek, Proszek do pieczenia, sól himalajska, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
863 kJ/206 kcal
Tłuszcz: 11,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,8 g
Węglowodany: 14,4 g
w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 9,9 g
Sól: 0,1 g

Alergeny

  • jaja
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: