Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Tarta dyniowa na spodzie kokosowym z szynką parmeńską i serem manchego, olej z wędzonych warzyw

Szpinak baby, Olej z wędzonych warzyw (olej rzepakowy, papryka wędzona, czosnek wędzony, por, sól), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), ŚMIETANA 15% tł., JAJA kurze, Chili, Mąka kokosowa, Olej kokosowy, Pieprz czarny, Sól, Dynia, Ser Manchego (MLEKO owcze pasteryzowane, sól, chlorek wapnia, kultury serowe, podpuszczka, lizozym (pochodzący z białka JAJA kurzego)), Szynka parmeńska (Wieprzowina, sól, substancja konserwująca: azotan potasu)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 035 kJ/247 kcal
Tłuszcz: 20,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,4 g
Węglowodany: 2,9 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 12,1 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: