Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.04
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Tarta jaglana z tofu i salsą paprykowo-pomidorową, sałatka z sosem winegret
Sałata mix, Pieprz czarny, Szpinak, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Pieczarki, Siemię lniane, JAJA kurze, Kasza jaglana, Papryka wędzona, Miód pszczeli, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Ogórek zielony, Sól, Olej rzepakowy, Czosnek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka czerwona, Oregano, Oliwa z oliwek, Cebula, Pomidorki daktylowe, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 319 kJ/554 kcal |
Tłuszcz: 36,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g |
Węglowodany: 57,1 g w tym cukry: 5,8 g |
Błonnik: 9,2 g |
Białko: 21,3 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.