Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.04 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free

XXX_Tarta jaglana z tofu i salsą paprykowo-pomidorową, sałatka z sosem winegret

Szpinak, Pomidorki daktylowe, Kasza jaglana, Ogórek zielony, Pieczarki, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), JAJA kurze, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Papryka czerwona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Olej rzepakowy, Sałata mix, Cebula, Siemię lniane, Sok z cytryny, Czosnek, Oliwa z oliwek, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sól, Oregano, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 322 kJ/555 kcal
Tłuszcz: 36,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g
Węglowodany: 57,0 g
w tym cukry: 6,3 g
Błonnik: 9,2 g
Białko: 21,2 g
Sól: 1,7 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: