Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.11
-
Less Gluten
Tarta jaglana ze szpinakiem, czarną soczewicą i bryndzą, pomidorki pieczone z miodem i tymiankiem, sos jogurtowy
Kiełki słonecznika, Olej rzepakowy, Soczewica czarna, Ser bryndza, Mąka kukurydziana, JAJA kurze, Kasza jaglana, Natka pietruszki, Kolendra, Czosnek, Miód pszczeli, Bazylia, JOGURT naturalny 2% tł., Cukier, Pomidorki cherry, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 149 kJ/753 kcal |
Tłuszcz: 29,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g |
Węglowodany: 83,2 g w tym cukry: 16,0 g |
Błonnik: 19,5 g |
Białko: 37,9 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.