Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
-
Less Gluten
Tarta jaglana ze szpinakiem, fetą, pieczarkami i pomidorami, sos czosnkowy
Roszponka, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Gałka muszkatołowa, Olej rzepakowy, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Cebula biała, Natka pietruszki, Pieczarki, Szpinak, Pomidor, Kasza jaglana, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 926 kJ/221 kcal |
Tłuszcz: 10,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 24,1 g w tym cukry: 4,1 g |
Błonnik: 2,4 g |
Białko: 8,5 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.