Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09 Star
  • Less Gluten

Tarta jaglana ze szpinakiem, fetą, pieczarkami i pomidorami, sos czosnkowy

JOGURT naturalny 2% tł., Szpinak, Pieczarki, Kasza jaglana, Pomidor, JAJA kurze, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Olej rzepakowy, Cebula biała, Roszponka, Miód pszczeli, Natka pietruszki, Czosnek, Gałka muszkatołowa, Sól, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
926 kJ/221 kcal
Tłuszcz: 10,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 24,1 g
w tym cukry: 4,1 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 8,5 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: