Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Dairy Free
Tarta na owsiano-daktylowym spodzie z kremem czekoladowym i gruszkami
gruszka, Cynamon, Kakao, Miód pszczeli, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Żelatyna, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Płatki OWSIANE, Sól, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Olej kokosowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 917 kJ/219 kcal |
Tłuszcz: 12,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,4 g |
Węglowodany: 30,0 g w tym cukry: 13,8 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 4,9 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.