Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.62
Tarta pistacjowa z budyniem waniliowym i brzoskwiniami
Mięta, Brzoskwinia, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., Miód pszczeli, Olej kokosowy, Płatki OWSIANE, MIGDAŁY w płatkach, ORZECHY PISTACJOWE
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 708 kJ/169 kcal |
Tłuszcz: 9,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 17,5 g w tym cukry: 4,8 g |
Błonnik: 1,9 g |
Białko: 4,2 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.