Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Less Gluten
Tarta z botwinką i ricottą, grillowane warzywa, sos tzatziki
Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Szpinak baby, Papryka wędzona, JAJA kurze, Burak, Botwinka, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Gałka muszkatołowa, Burak, Ogórek zielony, Koperek, Koperek, JOGURT naturalny 2% tł., Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Cukinia, Kasza jaglana
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 806 kJ/432 kcal |
Tłuszcz: 18,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,6 g |
Węglowodany: 41,3 g w tym cukry: 9,0 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 26,6 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.