Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
Tarta z figami, płatkami migdałów i kremem budyniowym
Figi, MIGDAŁY w płatkach, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, MLEKO spożywcze 2% tł., Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MASŁO 82% tł., Sól, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 815 kJ/195 kcal |
Tłuszcz: 7,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 29,8 g w tym cukry: 9,2 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 3,7 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.