Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
-
Less Gluten
-
Less Carb
Tarta z indykiem i ananasem na spodzie kokosowym, papryka, kukurydza mini, sos jogurtowy z curry
Kukurydza mini kolby (Kukurydza mini kolby, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), Por, Papryka ostra, Miód pszczeli, Marchew, Imbir różowy marynowany, Ananas, Olej kokosowy, Mąka kokosowa, Chili, JAJA kurze, ŚMIETANA 15% tł., Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Tymianek, Papryka czerwona, Papryka słodka, Kolendra, Kmin rzymski, Indyk, Imbir, Olej rzepakowy, Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, SEZAM biały, Pieprz czarny, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), SELER naciowy
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 315 kJ/553 kcal |
Tłuszcz: 31,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16,0 g |
Węglowodany: 20,9 g w tym cukry: 10,0 g |
Błonnik: 9,5 g |
Białko: 44,9 g |
Sól: 2,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- seler
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.