Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.75
Tarta z kwiatami cukinii, wędzoną szynką, botwinką i tymiankiem, sos jogurtowo-ziołowy
Roszponka, Kwiat cukinii, MASŁO 82% tł., Mąka ORKISZOWA, JAJA kurze, ŚMIETANA 15% tł., Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Botwinka, Tymianek, Burak, Cukier, Natka pietruszki, Kolendra, Olej rzepakowy, Czosnek, Bazylia, Sól, Pieprz czarny, JOGURT naturalny 2% tł., Szynka szwarcwaldzka
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 820 kJ/435 kcal |
Tłuszcz: 27,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14,7 g |
Węglowodany: 28,8 g w tym cukry: 5,8 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 21,8 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.